Mijn favorieten

Verkoop

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Dan bent u bij Warnars Makelaardij echt aan het juiste adres! Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niet voor niets is de slogan van ons bedrijf dan ook: ACTIEF & BETROKKEN.

Onze aanpak
We beginnen altijd met een vrijblijvend adviesgesprek (een gratis waardebepaling) bij u thuis. Bij Warnars Makelaardij treft u een goed geolied team aan met vele jaren ervaring. Wij presenteren uw woning op de best mogelijk manier en leggen iedere dag nieuwe verbindingen tussen verkopers en kopers. Een ingewikkelde puzzel waarin we erg kundig zijn. Verkopen is ons vak!

Onze acties
Wij zetten op veel verschillende manieren (marketing)acties in. Denk bijvoorbeeld eens aan onze opvallende bedrijfsreclame, online zichtbaarheid op websites en social media of onze advertenties op de achterpagina’s van kranten die wij het gehele jaar door op uw deurmat laten vallen. En ook nog eens twee keer per jaar onze eigen Warnars Woonkrant! Uiteraard is de beste marketing nog altijd de ‘verkochtsticker', die wij jaar in jaar uit veelvuldig opplakken. Als dat geen actie is?!

Wilt u ook verkopen via Warnars Makelaardij?
Klik hier om direct een Gratis Waardebepaling aan te vragen of maak een afspraak via 0223- 61 70 44.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring