Mijn favorieten

Aankoop

Verhuisplannen? Uw droomhuis al gevonden? Of weet u niet waar te beginnen? Bij de aankoop van een woning komt heel wat kijken, dus schakel professionele hulp in!

De grootste investering in uw leven
Een huis aankopen.. voor de meeste mensen één van de grootste investeringen in het leven. Als aankoopmakelaar kunnen wij u volledig ontzorgen: met onze expertise en marktkennis kopen wij een woning tegen de beste voorwaarden voor u aan! Uiteraard op basis van...NO CURE NO PAY!

Wat doet een aankoopmakelaar?
Wij brengen uw woonwensen in kaart, zijn aanwezig bij bezichtigingen, informeren u over de bouwkundige staat en maken de echte waarde inzichtelijk. Uiteraard begeleiden wij de (strategische) onderhandelingen met de verkopend makelaar! Komen we tot overeenstemming? Dan controleren we de koopakte en spreken deze met u door van A tot Z zodat u weet wat er in de kleine lettertjes staat.

Aankoopmakelaar 'All Inclusive'
Na het tot stand komen van de koop begeleiden wij u ook bij de verdere afhandeling. We houden zicht op de financieringstermijnen en op naleving van de gemaakte afspraken. Voorafgaande aan de overdracht bij de notaris inspecteren wij samen met u de woning nog één keer om te controleren of alles in orde is. Daarna gaan we met u mee naar de notaris voor de officiële overdracht. En doet er zich daarna nog onverwachts verrassing voor? Dan staan wij ook voor u klaar: ‘All-inclusive!’

Meer weten of een afspraak maken? Klik hier of bel: 0223 61 70 44
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring