Mijn favorieten

Aangepaste werkwijze

Ook in de makelaardij nemen wij maatregelen om verdere verspreiding van het CoronaVirus tegen te gaan. 

Bent u van plan naar een van onze kantoren te komen, neem dan eerst telefonisch contact met ons op. Wij hanteren een beperkte kantoorbezetting en ontvangen alleen mensen op afspraak. In de meeste gevallen kunnen wij u telefonisch al helpen.

We hanteren de volgende werkwijze:
 

  • Onze makelaars zijn van maandag t/m zaterdag per telefoon, e-mail en whatsapp bereikbaar voor al uw vragen.
  • Al onze documenten voor verkoop en aankoop kunnen digitaal (dus thuis) door u worden ondertekend.
  • Wij bieden iedereen de mogelijk tot een virtuele afspraak via Whatsapp, FaceTime, Skype etc.! Of u nu een kennismakingsgesprek wilt of een koopakte wil doornemen; wij maken het mogelijk!

Denkt u bij het maken van een afspraak met ons aan het volgende:
 
  • Wij hebben vrijwel van elk huis een Warnars Woonvideo beschikbaar op onze website. Deze videorondleiding geeft een uitstekend beeld van de woning en zo kunt u zien of u echt geïnteresseerd bent.
  • Wenst u een woning daadwerkelijk te bekijken dan zullen wij met u de mogelijkheden bespreken. Wij zullen bijvoorbeeld moeten overleggen wij met de verkoper of wij terecht kunnen. Uiteraard hanteren we bij rondleidingen strikte hygiëneregels en (beginnend) zieke mensen ontvangen we graag op een ander moment.
  • We voeren geen groots Open Huis meer uit, maar plannen alleen (virtuele) bezichtigingen op afspraak. Wij beperken zo voor u en voor ons het contact met derden.
  • Voor een Gratis Waardebepaling of taxatie kunnen wij langskomen, echter nemen we dan alleen kort en zakelijk de woning op en werken dit op kantoor verder uit om u vervolgens per e-mail of telefonisch verslag te doen. Zo beperken we de contactduur en dus het risico van verspreiding.

In het geval een fysieke afspraak echt nodig is, dan ontmoeten wij u uiteraard ook graag bij ons op kantoor of tijdens bezichtigingen en andere afspraken. Wij houden echter gepaste afstand, schudden echter geen handen en (beginnend) zieke mensen ontvangen wij graag op een ander moment. Bij bezichtigingen vragen wij u om zo min mogelijk aan te raken. En te allen tijden vragen wij u om u te houden aan de hygienerichtlijnen zoals geadviseerd door het RIVM.

In alle gevallen stellen wij de gezondheid en beperking van gezondheidsrisico's van u en onze medewerkers voorop. Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw medewerking.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring